Vinyl Ester Market Trends and Forecasts The global vinyl ester resin market is expected to reach an estimated value of $1.5 billion by 2027 at a CAGR of 4.7% from 2021 to 2027

ReportLinker
ReportLinker

Trends, Opportunities, and Forecasts in the Vinyl Ester Resin Market to 2027 by End Use (FRP, Coatings, Coatings, etc.), Chemistry (Divinyl Ester, Novolac Vinyl Ester, Brominated Vinyl Ester, and Other Chemicals), and Region (North America, Europe, Asia Pacific, and Rest the scientist).

NEW YORK, Nov. 24, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) — Reportlinker.com announces the release of report “Vinyl Ester Resins Market: Trends, Opportunities, and Competitive Analysis” – https://www.reportlinker.com/p06362787/? utm_source = GNW

Vinylester market trends and forecasts
The future of the vinyl ester resin market looks promising with opportunities in pipes, tanks, construction, transportation, coatings and coatings. The global vinyl ester resin market is expected to reach an estimated value of $1.5 billion by 2027 at a CAGR of 4.7% from 2021 to 2027. The key drivers for this market are increasing demand for anticorrosion materials, increasing infrastructure investments, and re Rehabilitation of old infrastructure. projects.

Emerging trends in the vinyl ester resin market
Emerging trends, which have a direct impact on industry dynamics, include the development of styrene-free vinyl ester resin and the emergence of bio-based vinyl ester resin.

Vinyl Ester Resin Market by Segment

The study includes forecasts for the global vinyl ester resin market by end use, type of chemistry, and region as follows:

Depending on the end use [Value ($B) and Volume (M lbs) shipment analysis for 2016 – 2027]:
• Fiber Reinforced Plastic (FRP)
o Pipe and tank
or construction
or transportation

o Other Fiber Reinforced Plastic (FRP)
• Paints and coatings
Other industry

By type of chemistry [Value ($B) and Volume (M lbs) shipment analysis for 2016 – 2027]:
• Bisphenol A vinyl ester resin
• Novolac vinyl ester resin
• Brominated vinyl ester resin
Other chemistry

By region [Value ($B) and Volume (M lbs) shipment analysis for 2016 – 2027]:
• North Amarica
oh us
Canada
• Europe
Oh Germany
or United Kingdom
or France
• Asia Pacific
or china
India
Oh Japan
Rest of the world
Oh Brazil
List of vinyl ester resin companies
Firms compete in the market based on the quality of the product offered. Major players in this market are focusing on expanding their manufacturing facilities, R&D investments, infrastructure development, and capitalizing on integration opportunities across the value chain. Through these strategies, vinyl ester resin companies meet growing demand, ensure competitive effectiveness, develop innovative products and technologies, reduce production costs, and expand their customer base. Some of the vinyl ester resin companies mentioned in this report include:
• Polynt REICHOLD Group
• Ashland Corporation
• AOC resins
• Swancor Ind. Co., Ltd.
• Showa Denko K.
K
• Sino Polymer Co., Ltd
• Scott Bader Company Limited
Allnex
Vinyl ester resin market insight
• The analyst expects FRP to remain the largest end-use segment during the forecast period due to wider use in manufacturing pipes and tanks.
• BPA-vinyl ester resin will continue to be the largest segment during the forecast period due to its good mechanical and chemical properties at a comparatively lower cost.
• Asia Pacific is expected to remain the largest region and witness the highest growth during the forecast period due to the explosive economic growth in China and India, increasing demand for corrosion resistant pipes and tanks and increasing investment in the building and construction as well as the industrial sector..
Features of the vinyl ester resin market
• Market Size Estimates: Estimate the size of the vinyl ester resin market in terms of value ($ billion) and volume (million pounds)
• Analysis of trends and forecasts: Market trends (2016-2021) and forecasts (2022-2027) by various sectors and regions.
• Segmentation analysis: market size by type of chemistry, end use, and region
• Regional Analysis: Vinyl Ester Market Analysis by North America, Europe, Asia Pacific and Rest of the World.
• Growth Opportunities: Analysis of growth opportunities in different end-use industry, chemical type and regions of the Vinyl Ester Market.
• Strategic analysis: This includes mergers and acquisitions, new product development, and the competitive landscape of the vinyl ester resin market.
• Analysis of the competitive intensity of the industry based on Porter’s five forces model.
Instructions
Q 1. What is the vinyl ester resin market size?
Ans: The global market for vinyl ester resin is expected to reach an estimated value of $1.5 billion by 2027
Q2. What is the growth forecast for the vinyl ester resin market?
Answer: The vinyl ester resin market is expected to grow at a compound annual growth rate of 4.7% from 2021 to 2027.
Q 3. What are the key drivers influencing the growth of the vinyl ester resin market?
Answer: The main drivers for this market are increasing demand for anti-corrosion materials, increasing infrastructure investments, and rehabilitation of old infrastructure projects.
Q4. What are the main applications or end use industries for vinyl ester resin?
Answer: Pipes and tanks, construction, transportation, coatings and coatings are the main end-use industries of vinyl ester resin.
Q 5. What are the emerging trends in the vinyl ester resin market?
Answer: Emerging trends, which have a direct impact on industry dynamics, include the development of styrene-free vinyl ester resin and the emergence of bio-vinyl ester resin.
Q6. Who are the main manufacturers of vinyl ester resin?

Answer: Some major companies of vinyl ester resin are as follows:
• Polynt REICHOLD Group
• Ashland Corporation
• Alliances a.
c.
• AOC resins
• Swancor Ind. Co., Ltd.
• Showa Denko K.
K
• Sino Polymer Co., Ltd
• Scott Bader Company Limited
Allnex
Q7. Which part of vinyl ester resin products will be the largest in the future?
Answer: The analyst expects the BPA-vinyl ester resin to remain the bulk during the forecast period due to its good mechanical and chemical properties at a comparatively lower cost.
Q8. In the vinyl ester resin market, which area is expected to be the largest in the next five years?
Answer: Asia Pacific is expected to remain the largest region and experience the highest growth over the next five years
Q9. Do we receive customization in this report?
Answer: Yes, the analyzer provides 10% customization at no additional cost.

This report answers 11 key questions
Q1: What are some promising opportunities for the high growth of the global vinyl ester resin market by end-use ((FRP, coating, coating etc.), chemistry (diphenyl ester, novolac vinyl ester, brominated vinyl ester and other chemistries) and region (North America, Europe, Asia Pacific Pacific and the rest of the world)?
Q2: Which sectors will grow the fastest and why?
Q3: Which areas will grow the fastest and why?
Q4 What are the main factors affecting market dynamics? What are the market drivers and challenges?
Q5: What are the business risks and threats to the market?
Q6: What are the emerging trends in this market and the reasons behind them?
Q7: What are the changing requirements of customers in the market?
Q8: What are the new developments in the market? What companies are driving these developments?
Q9: Who are the major players in this market? What strategic initiatives are being implemented by the key players to grow the business?
Q10: What are some competitive products and processes in this area and how big a threat do they pose to losing market share through material or product substitution?
Q11: What are the mergers and acquisitions activities that took place in the past five years in this market?
Read the full report: https://www.reportlinker.com/p06362787/?

About ReportLinker
ReportLinker is an award-winning market research solution. Reportlinker finds and organizes the latest industry data so you get all the market research you need – instantly, in one place.

__________________________

CONTACT: Clare: clare@reportlinker.com US: (339)-368-6001 Intl: +1 339-368-6001

Leave a Reply

%d bloggers like this: